Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Friday, Jul 20th

Last updateMon, 16 Jul 2018 11am

ŠIBENIK: Prigodom Uskrsa biskup Tomislav Rogić pohodio Cvjetni dom

starackidomuskrs17007

Šibenski biskup Tomislav Rogić prigodom svetkovine Uskrsa u u srijedu 19. travnja pohodio je «Dom za starije i nemoćne osobe - Cvjetni dom» u Šibeniku. Slavio je euharistiju za štićenike doma. Uz biskupa koncelebrirao je župnik župe Vidici i duhovnik u Cvjetnom domu fra Ivan Penava, te biskupov tajnik don Roko Glasnović.

 

starackidomuskrs17001

starackidomuskrs17003

Obraćajući se u homiliji biskup je štičenicima Cvijetnog doma poručio da u snazi vjere koju nosi Kristovo uskrsnuće pronađu novu snagu za životne borbe i da u Uskrsu otkriju istinsku radost života koju Bog daruje sada i jednom u vječnosti.

Ravnatelj Doma Tomislav Ninić zahvalio je biskupu Rogiću na trajnoj brizi za stare i nemoćne u gradu Šibeniku, te na podršci koja se od Šibenske crkve, kad se radi o osobama treće i četvrte životne dobi, uvijek dobije. Istaknuo je zadovoljstvo trajnom duhovno skrbi za korisnike Cvjetnog doma posebno zauzetim djelovanjem fra Ivana Penave.

Nakon misnog slavlja  korisnici su  biskupa darovali svojim ručnim radovima. Preko misnog slavlja pjevao je zbor župe Vidici.

starackidomuskrs17004

 

starackidomuskrs17006