Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Friday, Jul 20th

Last updateMon, 16 Jul 2018 11am

ŠIBENIK: Misa zahvalnica u Katoličkoj osnovnoj školi

 

zahvalnicakoš17005

Šibenski biskup Tomislav Rogić u ponedjeljak 12. lipnja, u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku predvodio je misu zahvalnicu za proteklu školsku godinu. Uz biskupa je koncelebrirao i osnivač škole, umirovljeni biskup Ante Ivas.

 

U homiliji naglasio je kako dobrota i zahvalnost idu zajedno. Ne može se rasti u dobroti ako ne otkrijemo zahvalnost. Ako se osvrnemo vidjet ćemo koliko se lijepih stvari među nama u prošloj školskoj godini dogodilo. Spoznat ćemo da se po uspjehu i neuspjehu, kad se dogodila loša ocjena ili opomena; može rasti i dozrijevati, i da ništa od onog što se dogodilo me smijemo  odbaciti nego sve ugraditi i na semu rasti, kazao je učenicima biskup Rogić.

zahvalnicakoš17001

zahvalnicakoš17002

Danas ćemo zahvaliti ponajprije Gospodinu, vašim roditeljima, učiteljima i učiteljicama koji su se trudili izvući najbolje iz vas. Zahvali ćemo i svim ostalim djelatnicima škole. Zahvalu upućujem i vašoj ravnateljici s. Mandici Starčević, te osnivaču škole biskupu Anti Ivasu. Hvala mu što je imao hrabrosti što je imao hrabrosti krenuti u projekt katoličke osnovne škole. I neka se nastavi radovati što projekt ide dalje, poručio je biskup Tomislav Rogić. 

zahvalnicakoš17003

 

zahvalnicakoš17004

 

zahvalnicakoš17006