Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Friday, Jan 18th

Last updateTue, 15 Jan 2019 12pm

ŠIBENIK: Susret kandidata za sakrament svete krizme Gradskog dekanata

susretkrizmanika18004

Susret kandidata za sakrament svete krizme Gradskog dekanata Šibenske biskupije, održan je u subotu 3. ožujka u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Susret kojeg su osmislili animatori i povjerenstvo za mlade Šibenske biskupije okupio je velik broj krizmanika koji su kroz aktivno sudjelovanje razmišljali o kršćanskim vrijednostima u svakodnevnom životu.

 

susretkrizmanika18001

susretkrizmanika18002

U uvodnom djelu susreta krizmanike je pozdravio biskupijski povjerenik za pastoral mladih don Gabrijel Jagarinec. Želimo krizmanicima pokazati da je prekrasno biti dionik Crkve i kako Crkva ima širinu i dosta toga dati mladima.

Šibenski biskup Tomislav Rogić u kratkom izlaganju mladima predočio što je to sakrament svete potvrde i što su to sakramenti. Ja bih volio da pripravu i sam sakrament svete potvrde doživite tako da ste od Duha Svetog primili darove nad kojima čete kroz život bdjeti i onda će ti darovi donositi plodove, poručio je biskup.

U nastavku susreta animatori kroz prigodni program budućim krizmanicima donjeli su prikaz istinskih vrijednosti koje će mlade obogatiti kroz život i mladenaštvo.

susretkrizmanika18003

 

susretkrizmanika18006

 

susretkrizmanika18007