Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Saturday, Jan 19th

Last updateSat, 19 Jan 2019 10pm

ŠIBENIK: Biskup Tomislav Rogić primio ravnatelje osnovnih i srednjih škola

bož-ravnatelji18-009

Božićni prijem  šibenskog biskupa Tomislava Rogića za ravnatelje dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola, te visokoškolskih ustanova  upriličen je u četvrtak 20. prosinca u dvorani biskupske plaće u Šibeniku. Susret je započeo prigodnim nastupom Dječjeg zbora katoličke osnovne škole.

 

bož-ravnatelji18-001

bož-ravnatelji18-003

Susret sa ravnateljima organizirala je predstojnica Katehetskog ureda Šibenske biskupije s. Jakica Vuco koja je prigodno sve pozdravila. Pročelnica upravnog odjel za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Šibensko kninske županije Dijana Ercegović, u obraćanju ukazala na važnost zajedništva u  odgoju cjelovite osobe. Sličnog je mišljenja bio i ravnatelj Prometno tehničke škole Zdravko Peran koji je biskupa pozdravio u ime ravnatelja.

Šibenski biskup Tomislav Rogić naglasio da vjeru u Boga koji dolazi živimo radosno i oduševljeno. S time ćemo pobijediti i one druge nevolje koje nas okružuju, a tako ćemo naj bolji mogući način  uspjeti to prenijeti i na djecu. Želim vam  da radost i poniznost Božića postane i dio vašeg  pristupa Božicu, kazao je biskup Rogić. Svakom ravnatelju poklonio je apostolsku pobudnicu pape Franje Gaudete et exsultate  - Radujte se i kličite koja govori  o pozivu na svetost u suvremenom svijetu.

bož-ravnatelji18-004

 

bož-ravnatelji18-005

 

bož-ravnatelji18-006

 

bož-ravnatelji18-007

 

bož-ravnatelji18-008