Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Saturday, Sep 22nd

Last updateWed, 19 Sep 2018 11am

Blagoslov Katoličke osnovne škole u Šibeniku

kolaPrvoga dana drugoga polugodišta učenici i djelatnici Katoličke osnovne škole u Šibeniku okupili su se na blagoslovu škole i školske zajednice. Obred blagoslova predvodio don Roko Glasnović, povjerenik za obitelj Šibenske biskupije, u nazočnosti šibenskog biskupa i osnivača škole Ante Ivasa, don Bože Škembera, ravnatelja Katoličkog školskog centra, i don Darka Poljaka, mjesnog župnika.


Obraćajući se učenicima, biskup im je pročitao zanimljivu priču o trojici sinova. U dijalogu s biskupom Ivasom učenici su pokazali koliko su pozorno slušali i razumjeli njezinu poruku. Ni nastavno osoblje nije ostalo uskraćeno za biskupovu priču o učiteljičinoj ruci.

Nakon molitve za sve učenike, djelatnike i roditelje don Roko je blagoslovio svaki razredni odjel u kojima su ga dočekivali učenici s učiteljicama, kao i ostale prostorije škole. Učenici su nakon blagoslova imali priliku za razgovor s biskupom Antom Ivasom.